Till toppen av sidan
Nav

Mitsubishi luft/vatten värmepump

En luft/luftvärmepump är ett otroligt alternativ för dom som vill sänka sin energiförbrukning med

Mitsubishi luft/vattenderas redan befintliga system, samtidigt som dom får en behaglig extra-värme under vintern, och en jätteskön AC på sommaren. Självklart är båda bra för det. Men om man istället vill byta ut sitt värmesystem, vare sig det är direktverkande el eller en gammal oljepanna, så kan en luft/vattenvärmepump vara en riktigt bra idé.


En luft/vattenvärmepump genererar varmt vatten till dina element och/eller golvvärme, vilket 

skapar ett komplett värmesystem för hela hushållet. Dessutom skapar det varmvatten för dina kranar och din dusch, och kan fungera som en poolvärmepump också, för att värma upp din pool.

Vilket alternativ passar dig bäst?

Så det finns definitivt många fördelar med att skaffa en luft/vattenvärmepump. Det finns ju många alternativ för att värma upp ens villa, och det här är ett alternativ som har blivit oerhört populärt, främst då det inte använder någon el, och därav är energisparande och dessutom miljövänligt.

Mitsubishi har många bra luft/vattenvärmepumpar. Ecodan serien är deras mest populära, där utedelen består av teknik som gör att den fortsätter att värma upp till 28 minusgrader utomhus.

Den passar perfekt för villor i kalla klimat, precis som här i Sverige.

e-klok presenterar: Mitsubishi Electric Kirigamine FH - Ett testvinnande kraftpaket

Kontakta oss gärna